Koliko dugo vrijedi CSC tablica?
Koliko dugo vrijedi CSC tablica?

Video: Koliko dugo vrijedi CSC tablica?

Video: Koliko dugo vrijedi CSC tablica?
Video: POČELO JE - PUTIN POLUDEO - POČEO UPAD U UKRAJINU - HAOS U KIJEVU 2024, Svibanj
Anonim

Oko CSC Pozlaćivanje

Svaki kontejner mora zadovoljiti tehničke zahtjeve 'Međunarodne konvencije za sigurne kontejnere' kako bi dobio tanjur . To se obično radi u početku po završetku iz tvornice, pri čemu se novom ISO kontejneru za otpremu daje a CSC tablica važeća za 5 godina.

Također morate znati što je CSC certifikat za kontejner?

Općenito, bilo koji kontejner koji se koristi za međunarodni prijevoz mora imati valjanu sigurnosnu ploču ili " CSC tanjur". CSC je skraćenica za Kontejner Konvencija o sigurnosti. Izvan kontejner : Nema rupa ili pukotina na zidovima ili krovu.

Nadalje, što je spremnik s tablicom? Ocjena ploče -maksimalna težina kontejner dizajniran je za rukovanje. Ovo dano na a tanjur pričvršćena za svaku kontejner vrata.

Jednostavno, možemo li utovariti kontejner bez CSC ploče?

Svjesno korištenje neispravnog je prekršaj kontejner ili jedan bez a CSC ploča za potrebe prijevoza tereta. Dok je nova posude daje se 5 godina odgode prije zahtjeva za inspekciju, ovo čini ne negira potrebu za njihovim održavanjem u zdravom i sigurnom stanju.

Prilikom pregleda spremnika mjerna traka treba biti najmanje?

A traka za mjerenje ili vladar služi za provjeru tolerancija dimenzija i kontejner poravnanje. Ako je a kontejner je "racked", dijagonalni zid od kuta do ugla mjerenja neće odgovarati jedno drugom. Mjerne trake koristi za pregledi kontejnera moraju biti najmanje 25 stopa duga.

Preporučeni: