Kako se na engleskom zove tehsildar?
Kako se na engleskom zove tehsildar?

Video: Kako se na engleskom zove tehsildar?

Video: Kako se na engleskom zove tehsildar?
Video: 200 Engleski Riječi. Engleski za Početnike 2024, Svibanj
Anonim

Tehsildar je službenik za prihode ili službenik Odjela za prihode. Obično se primjenjuje na službenika aTahsila. Tahsil je perzijska riječ koja znači podjelu okruga. A, službenik koji je odgovoran za naplatu državnih prihoda od tahsila je zvan tehsildar ( tahsildar ).

Samo tako, koja je engleska riječ za Tehsildar?

A Tahsildar također poznat kao izvršni magistrat dotičnog tehsila. Pretpostavlja se da je izraz mogulskog podrijetla i da je možda mentalitet riječi "tehsil" i "dar" ("tehsil", vjerojatno islamski riječ izvedeno iz arapskog značenje "prihoda" i "dar", Perzijanac značenje riječi "nosilac položaja").

Potom se postavlja pitanje jesu li tehsildar i SDM isto? Dok je poddivizijski magistrat dodijeljen glavnom ili okružnim pododjelnim upravnim uredima, što je ponekad ispod razine okruga. Svaki okrug je podijeljen na Tehsil i ovlašten je od strane poreznog inspektora, inkasantskog suca. Svi pododjeli (tehsili) su pod nadzorom SDM.

Također se postavlja pitanje kako se na engleskom zove taluka?

Taluka na engleskom . A tehsil , (također poznat kao talua ili mandal) je administrativna podjela nekih zemalja južne Azije. To je kopneno područje s gradom ili mjestom koje mu služi kao administrativno središte, s mogućim dodatnim gradovima, a obično i s određenim brojem sela.

Kolika je plata tehsildara?

UP Naib Tehsildar Plaća i ljestvica plaća

Komponenta plaće Naib Tehsildar Tehsildar
6. raspon plaćanja CPC-a 9, 300 - 34, 800 15, 600 - 39, 100
Plaća razreda 4, 800 5, 400
Pozicija u Pay Matrixu Razina-8 Razina-10
7. CPC Početna plaća 47, 600 56, 100

Preporučeni: