Zašto mobilne kućice depreciraju?
Zašto mobilne kućice depreciraju?

Video: Zašto mobilne kućice depreciraju?

Video: Zašto mobilne kućice depreciraju?
Video: Uručeni ključevi prvih mobilnih kućica postavljenih u Novom Selu Glinskom | PIXSELL PLUS 2024, Svibanj
Anonim

Jedan razlog mobilne kućice depreciraju u vrijednosti je zato što su osobna imovina, a ne nekretnina. “Nekretnina” je definirana kao zemljište i sve što je na njemu trajno. Dodatni nedostaci za mobilne kućice moram čini s tim da se obično nalaze u a Mobilna kućica park.

Zbog toga, zašto mobilne kućice depreciraju u vrijednosti?

Za razliku od tradicionalnih domovima , mobilne kućice vjerojatnije je da će deprecirati nego cijeniti s vremenom. Bez zemlje se ne smatraju nekretninama. Iz poreznih i računovodstvenih razloga, amortizacija uzrokovane habanjem je obračunava se svake godine na temelju spašavanja vrijednost , trošak i procijenjeni vijek trajanja.

Također, je li kupnja proizvedenog doma dobra investicija? Ulagači u nekretnine mogu izabrati veću izgradnju domovima budući da je cijena po kvadraturi niska. Proizvedene kuće su a Sjajno opcija posebno za ulagače koji prvi put imaju ograničen proračun. Visoka kvaliteta – Obično je kvaliteta proizvedene kuće je kao dobro kao ili čak bolje od tradicionalno građenih domovima.

Nadalje, deprecira li mobilna kućica?

Za razliku od "izgrađenog" domovima ili nekretnine, mobilne kućice depreciraju po vrijednosti sličnoj drugim vrstama privatnog vlasništva. Općenito, mobilne kućice depreciraju oko 3-3,5% godišnje. Procjena koliko vaša proizvedena kuća ima amortiziran može vam pomoći da prilično točno odredite trenutnu vrijednost vašeg Dom.

Koliko dugo traje krov mobilne kućice?

30 do 55 godina

Preporučeni: