Kako dobiti invaliditet sa stanom?
Kako dobiti invaliditet sa stanom?

Video: Kako dobiti invaliditet sa stanom?

Video: Kako dobiti invaliditet sa stanom?
Video: Как сделать тест на кол-во #варроа в пчелосемье: немецкий опыт 2024, Svibanj
Anonim

Iako iznajmljivači to zakonski ne mogu odbiti najam vama ako imate a invalidnost , to ne znači automatsko odobrenje za apartman . I dalje morate ispunjavati druge kriterije najma kao što su odgovarajući kredit, stabilna povijest najma i prihod iz provjerljivih izvora.

Slično, kako mogu dobiti invaliditet na stanu?

Iako iznajmljivači to zakonski ne mogu odbiti najam vama ako imate a invalidnost , to ne znači automatsko odobrenje za apartman . Moraš još upoznati druge iznajmljivanje kriteriji kao što su odgovarajuća kreditna sposobnost, stabilna iznajmljivanje povijest i provjerljivi izvori prihoda.

Isto tako, što je pristupačan stan? Pristupačno stanovanje se odnosi na izgradnju ili preinaku (poput obnove ili preinake doma) stanovanja kako bi se osobama s invaliditetom omogućio neovisan život.

Nadalje, što čini stan ADA usklađenim?

Mora biti ADA stan jedinice. The ADA odnosi se samo na javni smještaj, kao što su hotelske sobe, restorani i kongresni centri. Stoga, ADA odnosi se na javne prostore apartman zajednice (uredi za zakup, parkirne površine), ali ne pokriva stvarne jedinice.

Trebaju li stambene zgrade pristupačne osobama s invaliditetom?

Istina je da ih nema apartman svojstva koja imati Zakon o Amerikancima s invaliditetom ( ADA ) jedinice. Dakle, dok je ADA – potpisan zakon 1990. – odnosi se na višeobiteljske nekretnine, it čini ne odnosi se na stambene jedinice. Svi prostori javnog smještaja moraju biti u potpunosti - pristupačan.

Preporučeni: