Što je ekskluzivno za GST?
Što je ekskluzivno za GST?

Video: Što je ekskluzivno za GST?

Video: Što je ekskluzivno za GST?
Video: Огонь, мясо, джистил! Обзор G-Shock GST-B300, B200 и B100 2024, Svibanj
Anonim

Porez se ne naplaćuje posebno od klijenta. Dakle, Uključujući PDV znači da GST je uključeno u cijenu proizvoda. Cijena ekskluzivan poreza: To znači da cijena robe ili usluge ne uključuje porez.

Također, što znači isključivi porez?

Porez - ekskluzivan . To se odnosi na količinu porez plaća se kao proporcija vrijednosti prije poreza na sve što se oporezuje; prodajni porez stope se obično izražavaju u porez - ekskluzivan Pojmovi. Na primjer, pretpostavimo da je dobra prije koštala 100 USD porez i prodajom od 10 USD porez.

Nadalje, što znači primjenjivi GST? PDV ekstra kao primjenjivo je općenito je uvjet prodaje obično u dugoročnim ugovorima. Tijekom razdoblja ugovora, ako je stopa od GST promjene robe i usluga, isto će se primijeniti u vrijeme otpreme. Ukratko, GST bit će naplaćeno @.. primjenjiv u trenutku naplate.

S tim u vezi, što znači uključivo i isključivo?

Kao pridjevi razlika između uključivo i ekskluzivno je li to uključivo uključuje (gotovo) sve iz svog djelokruga dok ekskluzivan (doslovno) isključuje stavke ili članove koji ne zadovoljavaju određene uvjete.

Uključuje li, uključujući sve poreze, porez na dodatu vrijednost?

MRP uključuje sve poreze uključujući GST . Treba napomenuti da trgovci ne mogu naplatiti GST iznad i iznad MRP-a. GST je već uključeno u MRP-u tiskanom na proizvodu.

Preporučeni: