Možete li još nabaviti Omo prašak za pranje rublja?
Možete li još nabaviti Omo prašak za pranje rublja?

Video: Možete li još nabaviti Omo prašak za pranje rublja?

Video: Možete li još nabaviti Omo prašak za pranje rublja?
Video: Домашний уход за лицом после 50 лет. Советы косметолога. Антивозрастной уход за зрелой кожей. 2024, Svibanj
Anonim

Omo je marka od prašak za pranje . Doista, pokazalo se nemogućim dobiti oslobodi se toga: " Omo pere ne samo čisto, ne samo bijelo, već i B-R-I-G-H-T !!!! Omo dodaje bistrinu, bistrinu, bistrinu! "Ipak Omo proizvođač Unilever uklonio je s britanskog tržišta prije nekoliko godina.

S obzirom na ovo, tko proizvodi Omo prašak za pranje rublja?

Globalna tvrtka Unilever

Osim toga, što se dogodilo s Omo praškom za pranje rublja? Omo je marka od prašak za pranje . Doista, pokazalo se da ga se nemoguće riješiti: " Omo pere ne samo čisto, ne samo bijelo, nego B-R-I-G-H-T!!!! Omo dodaje bistrinu, bistrinu, bistrinu! "Ipak Omo proizvođač Unilever uklonio je s britanskog tržišta prije nekoliko godina.

S tim u vezi, je li Omo prašak za pranje biorazgradiv?

OMO EcoActive također dolazi u 100% recikliranoj boci koja je izrađena od 25% reciklirane australske plastike. Sadrži 0% bojila i a Biorazgradivo miris, ovaj proizvod je otporan na mrlje, a ne na prirodu. Što god Omo deterdžent za pranje izaberete da imate povjerenje Omo može vam pomoći u izradi praonica lakše.

Koji su sastojci Omo praška za pranje rublja?

OMO tekući deterdženti za pranje rublja voda, C12-C15 Pareth-7, Natrij Laureth Sulfat , Propilen glikol, kalij-kokoat, biorazgradivi parfem, kalijev karbonat, Natrij Citrat, proteaza, amilaza, mananaza, benzizotiazolin-3-on, metilizotiazolinon.

Preporučeni: