Što znači staviti na PIP?
Što znači staviti na PIP?

Video: Što znači staviti na PIP?

Video: Što znači staviti na PIP?
Video: Poetry — продвинутая замена pip для Python. Менеджер зависимостей, который нам нужен в 2021м! 2024, Svibanj
Anonim

Plan poboljšanja učinka također se naziva a PIP a alternativni naziv je akcijski plan izvedbe. PIP je alat za upravljanje ljudskim resursima koji ocrtava posebne korake koje zaposlenik treba poduzeti kako bi se poboljšao i ciljeve za rad prema njemu.

Onda, trebate li potpisati PIP?

Trebali biste potpisati the PIP Kratak odgovor do to pitanje je da, morate potpisati tvoj PIP . Do pobrinite se da uprava ne može koristiti ove karakterizacije protiv vas kasnije ispod svog potpisa napišite nešto poput „ja znak samo do potvrditi primitak ovog dokumenta."

Drugo, je li pip disciplinski? The PIP sam po sebi se ne smatra a disciplinski korak, već priliku da zaposlenik i njihov nadređeni rade zajedno na rješavanju značajnih problema u vezi s radom zaposlenika.

Također se postavlja pitanje, što znači plan poboljšanja učinka?

A plan poboljšanja performansi (PIP), također poznat kao a izvođenje akcijski plan , je alat za davanje zaposlenik s izvođenje nedostaci prilika za uspjeh. Može se koristiti za rješavanje neuspjeha u ispunjavanju specifičnih ciljeva posla ili za ublažavanje zabrinutosti u vezi s ponašanjem.

Mogu li podnijeti ostavku tijekom PIP -a?

Većina zaposlenika kaže da su rijetko vidjeli ili čuli za nekoga tko je preživio a PIP – gotovo svi koji su bili puton a PIP završava ukidanjem ili dobrovoljno dajući ostavku dok na PIP ili ubrzo nakon što se zaključi. Democijacija, smanjenje plaća i otkaz smatraju se nepovoljnim radnjama pri zapošljavanju, ali PIP nije samo po sebi jedno.

Preporučeni: